Om NABO


NABO Center er et anonymt aktivitets- og samværssted for københavnere, som har en psykisk lidelse og/eller er psykisk sårbare. Vi har åbent alle årets dage, og højtiderne fejrer vi sammen.

Du kan bruge NABO på den måde, som du har lyst til og brug for. Vi sætter samværet og velværet højt, og alle er med til at skabe husets rare og trygge rammer. Det giver en hyggelig stemning blandt de mennesker, der kommer i huset.

Vi har café med smørrebrød og dagens avis, varm mad til rimelige priser et par gange om ugen, computerrum med internet og print, værksted, stillerum, fjernsynsstue, klaver og guitarer og en skøn have med rygeskur. Du kan vælge at være med i en fællesaktivitet fx spil, idræt, sang, dans, madlavning, havepleje, udflugter, cafédrift mv. Eller du kan følge et af de halvårlige kurser i N.A.B.O. Skolen. Og du har har rig mulighed for at være med til at træffe beslutninger og tage ansvar i huset, hvis du får lyst til det.

Når du kommer i NABO første gang, byder personalet dig velkommen med kaffe eller the. Du kan også vælge at komme en torsdag kl. 12 til introduktion og rundvisning for nye interesserede. NABO Center er egnet for kørestolsbrugere.

Vi arbejder målrettet med mental sundhedsfremme gennem netværksdannelse og brugerinddragelse og -indflydelse.

Find NABO Center

Bus nr. 5A – 350S – 2A – 12
Metroen – Amagerbro station