Tilbud og faciliteter


I NABO har vi en række faciliteter og tilbud som du kan benytte dig af gratis, eller mod mindre betaling. Du kan f.eks. få en kop gratis kaffe og læse avisen, se tv i tv-stuen, lappe din cykel i værkstedet eller bruge computerne i computerrummet. Her er også altid mulighed for en snak med personale eller andre brugere.

Læs mere om vores kursusudbud i NABO Skolen

Herunder er et udvalg af de tilbud og faciliteter du kan gøre brug af i NABO.

Madlavning

Alle har mulighed for at lave mad i NABO til fællesskabet, det foregår i samarbejde med en medarbejder. Der er fællesspisning om torsdagen kl. 17.30. Om søndagen er der brunch kl. 13. Derudover er der sommetider også varm mad mandag aften, dette afhænger af aktive brugeres indsats. Hver tirsdag bliver der afholdt madklub, arrangeret af frivillige, her mødes alle der har lyst til at deltage inden NABO lukker kl. 16 og planlægger dagens menu. Derefter bliver der i fællesskab købt ind og lavet mad. Alt er til rimelige priser, 15-30 kr. Tilmelding kan være nødvendig.

Udflugter

Vi har mulighed for at tage på tur ud af huset. Brugerne er med til at bestemme og tilrettelægge turene, som f.eks. kan være en tur til stranden, et museumsbesøg, en biograftur, en gåtur, bowling eller andet. Har du et godt forslag til en tur, så henvend dig endelig til personalet eller sæt turen på som et punkt på et af vores Fællesmøder.
Indimellem bliver der også arrangeret heldags ture til forskellige steder, fx. Tivoli eller Bakken, og den årlige julefrokost på DFDS færgen.

HavenHaven

I NABO har vi en dejlig have, hvor alle der har lyst kan være med til at passe haven, rode i jorden og bestemme hvilke planter og blomster der skal være. I løbet af foråret, hvor havesæsonen går igang, planlægger vi nogle havedage, hvor dem der har lyst til at deltage møder op. Hold øje med datoérne på NABO´s tavler. I efteråret er vil der også være havedage, hvor nye planter og løg sættes.

Rygestop

For tiden har vi ansat en medarbejder i huset som tilbyder rygestop og rygereducerings-kurser, hvert forløb varer ca. 5 uger og der starter løbende nye kurser op.

Vask og bad

I NABO har du mulighed for at bruge vaske- og tørrefaciliteter. Det koster 10 kr. for en vask og 10 kr. for en tørring. Du har også mulighed for at låne et håndklæde og tage et bad – det koster ikke noget.